Florin Ghinea se află în libertate și este extrem de fericit. Ghenosu este în sânul familiei și se bucură de viața de dinainte. Renumitul interlop s-a fotografiat alături de soție și de fiică.

Citește si: VIDEO: El este criminalul care și-a ucis întreaga familie cu pietre și obiecte ascuțite. Ce spune primarul comunei

Florin Ghinea, cunoscut drept Ghenosu, este un interlop din România.

El a ieșit din pușcărie și acum se bucură de o viață normală. Imaginile postate de Izabela Ghinea demonstrează că Ghenosu reușește să fie cu zâmbetul pe buze după aproximativ patru ani în închisoare.

Florin Ghinea este liber

În postarea de pe rețelele de socializare, Ghinea este cu familia, într-o casă în care are tot confortul. Cu toții sunt zâmbitori, iar în descriere a fost adăugat mesajul „Îți mulțumesc Doamne!”.

Citește si: Descinderi la un traficant de droguri din Capitală

Nu este singura lui apariție din mediul online. Cântărețul Bogdan de la Ploiești s-a fotografiat cu el și a postat imaginea pe Instagram. În fotografie, cei doi erau îmbrăcați în haine de casă și păreau să sărbătorească faptul că Ghenosu este din nou în libertate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

ghenosu

Ghenosu și Bogdan de la Ploiești.

[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu patru ani, interlopul a fost dat în urmărire după ce a fugit din țară chiar înainte de descinderile care urmau să se facă la casa lui din Târgoviște. Despre aceste descinderi ar fi trebuit să știe doar polițiștii și procurorii DIICOT.

În august 2018, Ghenosu a fost arestat în Marea Britanie, iar la începutul anului 2020, a fost adus sub escortă într-un penitenciar din România.

Citește si: Un hoț din Vaslui a fost prins după ce a rămas agățat în gardul casei pe care o jefuise

Conform DIICOT, Ghenosu este acuzat de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare de bani şi încercarea de a determina săvârșirea unei crime, respectiv uciderea unui rival.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În anul 2020, fostul șef al secției penale de la Tribunalul din Prahova, Dumitru Rebegea, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru luare de mită. Magistratul ar fi fost cel care l-ar fi eliberat pe Ghenosu în schimbul sumei de 40.000 de euro.

Citește si: Interlopul Corco, arestat după ce a bătut două persoane la o petrecere! Bărbatul era nemulțumit de muzica de la eveniment

Pe când Ghinea era în libertate, circulau povești de groază despre modul său de operare, arată spynews.ro. Executanții interlopului ar fi fost obligați să bea sângele dușmanilor sau cel din rănile lui Ghenosu, pentru a-şi demonstra loialitatea faţă de acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si