Iordache este acum anchetat, de data aceasta la Chisinau, pentru plagiat in teza de doctorat. Se pare ca el ar fi copiat dintr-un interviu acordat de Mihai Razvan Ungureanu pentru cei de la Rompres.

El a predat aceasta teza de doctorat in Republica Modlova si se pare ca ea contine cinci fragmente consistente dintr-un interviu pe care fostul ministru de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, l-a acordat in 2007, noteaza cei de la

Romania Libera.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Asta nu e tot, sursa citata mentioneaza ca si in primul capitol al tezei sale de doctorat sunt probleme. El ar fi identic cu un articol de zece pagini care a aparut la institutia de invatamant la care Iordache si-a obtinut doctoratul.

Florin Iordache a reusit sa obtina titlul de doctor cu lucrarea "Impactul coroporatiilor transnationale asupra proceselor de integrare economica a Romaniei in UE". Doctoratul a fost obtinut in 2007 la Universitatea Libera Internationala Moldova, o institutie privata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si