Close sidebar
Close sidebar

Florin Iordache este acuzat de plagiat in teza de doctorat. El si-a sustinut doctoratul in Republica Moldova

Fostul Ministru al Justitiei, Florin Iordache, a primit o noua lovitura dupa ce si-a dat demisia din functia guvernamentala pe care a detinut-o.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iordache este acum anchetat, de data aceasta la Chisinau, pentru plagiat in teza de doctorat. Se pare ca el ar fi copiat dintr-un interviu acordat de Mihai Razvan Ungureanu pentru cei de la Rompres.

El a predat aceasta teza de doctorat in Republica Modlova si se pare ca ea contine cinci fragmente consistente dintr-un interviu pe care fostul ministru de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, l-a acordat in 2007, noteaza cei de la Romania Libera.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Asta nu e tot, sursa citata mentioneaza ca si in primul capitol al tezei sale de doctorat sunt probleme. El ar fi identic cu un articol de zece pagini care a aparut la institutia de invatamant la care Iordache si-a obtinut doctoratul.

Florin Iordache a reusit sa obtina titlul de doctor cu lucrarea "Impactul coroporatiilor transnationale asupra proceselor de integrare economica a Romaniei in UE".

Doctoratul a fost obtinut in 2007 la Universitatea Libera Internationala Moldova, o institutie privata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI