Close sidebar
Close sidebar

Florin Piersic a dezvaluit din ce cauza a parasit-o pe Tatiana Iekel, femeia care i-a fost sotie timp de 14 ani: „Eram foarte tanar si buimacit de succes!”

Actrita Tatiana Iekel a murit ieri, la 84 de ani. Ea a fost prima sotie a lui Florin Piersic, mama actorului Florin Piersic jr.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatiana Iekel s-a stins la 84 de ani, dupa o lunga suferinta. Actrita a fost prima sotie a lui Florin Peirsic, daruindu-i acestuia un fiu, pe Florin Jr, care a devenit si el actor. Piersic si Iekel au divortat in 1974, dupa 14 ani de casnicie, cand actorul avea 38 de ani. Ulterior, acesta s-a insurat cu Anna Szeles, iar dupa separarea de aceasta s-a insurat cu o contabila, Anna Torok.  „Sigur, e placut sa fii admirat, sa-ti verifici puterea seductiei, ba chiar sa-ti lasi inima sa zboare ca fluturii. Mi-au iesit in cale multe femei frumoase si mai toate imi placeau. Plecam mult de-acasa pentru filmari, repetitii, turnee, ma indragosteam cand de una, cand de alta, starneam intrigi si gelozii, dar niciodata n-am vrut sa fac pe cineva sa sufere”,  a marturisit Piersic, despre viata sa sentimentala, intr-un interviu din Formula AS. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Primele doua sotii ale mele au fost si ele actrite. De Tatiana Iekel m-am despartit pentru ca n-a mai mers, pur si simplu- eram foarte tanar si buimacit de succes, iar Aniko (Ana Szeles n.r.) a plecat la Budapesta, pentru ca a crezut ca o sa faca o cariera uriasa acolo. Am ramas cu amandoua in relatii foarte bune, ne vizitam”, a mai spus Piersic despre fostele sale partenere de viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI