Close sidebar
Close sidebar

Florin Piersic, mesaj tulburator:"Vreti sa tac? Asta am vrut eu astazi, sa tac, sa nu spun nimic. Pentru ce? "

Intr-un interviu memorabil, unul dintre cei mai iubiti actori romani, Florin Piersic, a sustinut un monolog emotionant, in care s-a adresat celor care sustin ca vorbeste mult si a amintit de marii actori care s-au stins in ultimii ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Vreti sa tac? Asta am vrut eu astazi, sa tac, sa nu spun nimic. Pentru ce? Pentru ca a devenit laitmotiv: 'Florin Piersic vorbeste mult'. Pai vorbesc ca sa ma auziti si sa va dau niste exemple cu intamplari din care dumneavoastra sa trageti concluzii. in ziua in care Iurie Darie, serban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot sa comunice cu dumneavoastra, nu va pare rau ca oamenii astia nu mai sunt?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

imi pare rau de ce spun acum, dar va veni o zi cand eu n-o sa mai pot sa vin sa vorbesc cu dumneavoastra. De ce? Pentru ca eu o sa fiu undeva sus, intr-o stea. si poate unul dintre dumneavoastra o sa spuna: 'Ce pacat, ma, ne mai povestea si el cate o intamplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai facea glume cu noi'.

De ce nu va bucurati de asta?”, a spus Florin Piersic, pentru Gandul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI