Close sidebar
Close sidebar

Florin Piersic, replică dură pentru cei care au spus că a îmbătrânit: ”Vă doresc să ajungeți și să arătați ca mine”

Florin Piersic spune că arată și se simte excelent la cei 83 de ani și este foarte mândru de faptul că a reușit să se întrețină. Actorul le-a dat peste nas celor care au spus că este o apariție neplăcută și a transmis un mesaj dur.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi oameni buni?", a declarat Florin Piersic, la un post TV.

Citeste si: Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete! Actriţa şi le-a atârnat la brâu, la gât şi şi-a pus o pereche pe cap: “O fac din toată inima, cu toată dragostea”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totodată, Florin Piersic a mărturisit și care sunt obiceiurile care îi mențin mintea și corpul sănătoase, dar și care este sportul pe care, din păcate, nu mai poate să îl practice.

Citeste si: Florin Piersic, după ce a împlinit 84 de ani: ”Aș da orice ca să...”

"Vă doresc ca la 83 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri", a mai spus Florin Piersic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI