Close sidebar
Close sidebar

Florin Roman, la Ora Guvernului: "Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august"

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, luni, la Ora Guvernului, că Guvernul a făcut to ce este posibil în situaţia dată şi a cerut PSD să nu mai vorbească despre responsabilitate. ”Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august”, a afirmat Roman, adăugând că ”ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt”.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Speram să avem o dezbatere despre problemele importante pentru români, cele economice. Mulţumesc premierului pentru argumentele aduse. Am avut şi o transformare a acestei teme într-o zonă de atac la persoană şi atac politic din partea colegilor de la PSD şi Pro România”, a afirmat, luni, Florin Roman, în Camera Deputaţilor.

Citeste si: Ciolacu, la Ora Guvernului: „Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceţi”

Acesta a adăugat: ”Mă enervam când o vedeam la microfon pe Dăncilă. Cum arăta România azi cu Dragnea şi Dăncilă? Mi-am amintat de bătaie de joc a colegilor de la secţiile de votare. Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte făcute diasporei. Nu am uitat aceste lucruri. Facem ce putem într-o situaţie excepţională, nu normală. Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august. Dacă nu vă amintiţi, vă amintim de fiecare dată acest lucru”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un nou concurent intră în casa „Puterea Dragostei”. Pentru cine a pășit Murat în competiție

Citeste si: Avertizare meteo. Ploile și grindina pun stăpânire pe aproape toată țara

În finalul discursului său, Roman a afirmat: ”Dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un răsboi de dus: ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI