Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Potrivit mărturiei unui bărbat, artistul ar fi luat de la acesta avansul de 5.500 de euro pentru o prestație un eveniment, iar în ziua respectivă, nu s-a mai prezentat.

Bărbatul a realizat o plângere penală pentru înșelăciune și dorește ca artistul Florin Salam să îi înapoieze banii.

”Să ne dea prejudiciul înapoi. Dovezi sunt”, declară bărbatul care spune că Florin Salam l-a păgubit, potrivit antena3.ro.

Florin Salam, acuzat de înșelăciune

Cântărețul Florin Salam se confruntă, din nou, cu probleme cu poliția. Pe numele acestuia a fost emisă o plângere penală pentru înșelăciune. Cel care l-a reclamat pe cântăreț mărturisește că artistul nu s-a mai prezentat la evenimentul pentru care luase un avans de 5.500 de euro.

”I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, a declarat păgubitul, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a depus plângerea penală împotriva lui Florin Salam la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. 

Citește și: Florin Salam, noi dezvăluiri despre scandalul în care este implicat. ,,Îmi e rușine de cine ar putea crede așa ceva''

flroin salam

Florin Salam

[Sursa foto: Instagram]

Între păgubit și artist nu ar exista un contract semnat. În ciuda lipsei unui contract, bărbatul mărturisește că are conversațiile cu managerul lui Florin Salam, în care stabilește detalii referitoare la prestație și onorariu.

"Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea", a declarat păgubitul, potrivit antena3.ro. 

Potrivit aceleiași surse, păgubitul nu dorește daune cauzate ca urmare a absenței artistului la eveniment, ci dorește doar să își recupereze banii.

”Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat”, ar mai fi declarat bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si