Florin Salam i-a dedicat o manea ucigașului lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, supranumit Napy, care face parte din clanul Rinu. Totul s-a petrecut în curtea familiei lui Napy, cu ocazia sărbătorii de Paște din 2017. “Am venit la noi acasă/La Napy viaţă frumoasă/C’are inimă curată/Nu s-a vândut niciodată/Are inimă curată/E iubit de lumea toată/Cum este ziua de Paşte/Cum e Napy nu se naşte/Poa’ să zbiere cartierul/Ăsta e Napy boierul/S-a născut cu sânge rece/Peste Rinu nu se trece/Că e literă de lege/Cum este ziua de Paşte/Ca Rinu nu se mai naşte/Ne punem spate în spate/Dăm duşmanii la o parte/N-ai ce

zice, n-ai ce-mi face/Ăsta este Napy frate/N-ai ce zice, n-ai ce-i face”, sunt versurile melodiei cântate de Florin Salam în cinstea lui Napy.

Citeste si: Cum îl amenința clanul Duduianu pe Florin Salam! Manelistul, obligat să plătească 100.000 de euro: "Îi tai limba, nu mai cântă nicăieri și-l omor"

Citeste si: Doi membri din clanul Duduianu, dați în urmărire internațională. Polițiștii sunt pe urmele celor doi interlopi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!

Florin Salam a cântat și la priveghiul lui Emi Pian, ucis de Napy, dar și la înmormântarea lui Rinu Senior, bunicul lui Napy. Evenimentul a avut loc în curtea vilei din Chitila a familiei Rinu, iar Florin Salam i-a dedicat câteva versuri și lui Napi.  ”Se bucură toți dușmanii/ Că e supărat Napi/ Nu mai plânge tatăl meu/ Tu rămâi în locul meu/ Să ai grijă de frații tăi”. 
( vezi cum a fost apărat Florin Salam de Costel Corduneanu)

Florin Salam i-a dedicat o melodie ucigașului lui Emi Pian. Napy l-a înjunghiat pe Emi

La priveghiul lui Rinu au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați celui decedat. Familia a stat la o masă, în curte și l-a ascultat pe Florin Salam, cu liderii mai în vârstă în față iar tinerii în spate sau ”pe laterale”. Nu același lucru s-a întâmplat la Emi Pian, acolo unde sute de oameni au venit în prima noapte de priveghi și a ieșit o adevărată îmbulzeală. Emi Pian a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Ei au fost arestați preventiv, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzați că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de polițiști cu inițialele „D.V., D.L. și D.I.G.”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați  „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Florin Salam i-a dedicat o melodie ucigașului lui Emi Pian. Napy e în arest preventiv

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv. Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului. Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni".  "Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate.(...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta",  a susţinut avocata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si