Florin Salam este acuzat de faptul că, pe data de 1 ianuarie 2024, el ar fi agresat o tânără în vârstă de 23 de ani, într-un hotel din Capitală.

”La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30,

în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Ce a declarat tânăra care susține că a fost agresată de Florin Salam?

Jurnaliștii de la Știrilekanald.ro au luat legătura cu femeia în vârstă de 23 de ani, care s-ar fi aflat cu celebrul manelist în camera de hotel.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceasta ne-a transmis, în exclusivitate, că nu se va opri și susține că va face tot posibilul să își găsească dreptatea.

„Voi continua să îmi fac dreptate, pentru că nu mi se pare normal să mă lovești și să reacționezi așa. Procesul va continua, nu mă opresc”, a transmis femeia care îl acuză pe Florin Salam că ar fi lovit-o, în exclusivitate pentru Știrilekanald.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este femeia care îl acuză pe Florin Salam că a agresat-o?! Mărturii din camera de hotel: „Nu mă opresc”

Florin Salam, declarații despre tânăra care îl acuză că ar fi bătut-o

Florin Salam a oferit mai multe declarații, pentru Antena 3 CNN.

”Îmi pare rău că mi se pătează imaginea în felul ăsta, eu fiind nevinovat. Am aceeași putere, am aceeași atitudine, doar că îmi e rușine de cine ar putea crede așa ceva. Mi-e rușine că am și eu copii. Bine, copiii mei știu ce fel de tată au.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Sunt alt fel de oameni acum. Nu se poate așa ceva! Sunt alt fel de oameni. Are nevoie cineva de ceva, mai bine te duci și spui.

Interesul este financiar 100%.

Toată lumea știe și poliția știe și persoana. Aici e o caracatiță. Au făcut o vorbă demult «Hai să-l prindem pe ăsta». Au văzut că eu sunt ajutător cu toată lumea, că dau în stânga, că dau în dreapta și ce or fi zis «Hai să-l agățăm și pe ăsta că e băiat bun și face ca noi»”, a declarat Florin Salam pentru Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si