Close sidebar
Close sidebar

Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, avea o curte de invatatori, IT-isti si designeri care-i plimbau cateii si faceau pe bonele copiilor

Coruptia creeaza dependenta! Asta o demonstreaza si comportamentul fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secuianu, care de-a lungul timpului s-a inconjurat de oameni pe care i-a platit fie din banii ridicati direct de la caseria spitalulu, fie din spaga platita de firmele contractoare ale spitalului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eugenia Manda este, de profesie, invatatoare. Când procurorii au intrebat-o ce cauta o invatatoare pe lista unei deplasari la Viena facute de managerul de la ”Malaxa”, Eugenia Manda a recunoscut: ”Eu eram meditatoare pentru fiul sau, dar, pentru bani, faceam si pe bona. M-a luat la Viena ca sa am grija de copil. insa n-am stiut pe ce bani se face asta!”.

Constantin-Emil Comedie este designer vestimentar. Emil Comedie apare si el pe lista deplasarilor provenite din spaga. intrebat de procurorii DNA, Comedie explica faptul ca, pentru bani, ajunsese un fel de om bun la toate, scrie tolo.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Eu il ajutam la teme pe Alex, baiatul lui Secureanu, ieseam cu cateii la plimbare sa-si faca nevoile, mai faceam piata pentru familie. Si m-au luat si in strainatate, insa n-am stiut ca platea o firma.

Eu credeam ca plateste Secureanu”, explica el.

Traian Nica este IT-ist. Specialist in calculatoare, el a lucrat inca din 2008 in spital, insa vreme de 5 ani n-a fost angajat oficial, fiind platit din buzunar de Secureanu. Nica a devenit unul dintre oamenii de incredere ai lui Secureanu, tipul care ii descarca inregistrarile, ii printa facturile false, ii intretinea toate calculatoarele si telefoanele personale, pentru ca managerul era complet atehnic.

Drept recompensa, Secureanu ii oferea diverse cadouri. De pilda verighetele de casatorie ale lui Nica au fost facute cu una dintre firmele care luau bani de la spital pe servicii fictive!

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI