Inelul din imagine este in mijlocul unui nou scandal legat de numele fostului manager de la Spitalul Malaxa, Florin Secureanu. Unul identic ar fi fost comandat de acesta pentru iubita sa, deja celebra Vrabi.

Peste 39 de mii de lei ar fi platit spitalul Malaxa unei firme de bijuterii din capitala, in perioada in care Florin Secureanu era director.

In schimb, managerului i-au fost livrate atat copia podoabei din film, cat si un inel cu insemne masonice si un colier de dama.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Secureanu a mai beneficiat, spun procurorii, si de o masina in valoare de 50 de mii de lei, platita tot din banii spitalului.

In plus, inca 1,2 milioane de lei ar fi mers pe bilete de avion si contravaloarea mai multor nopti de cazare in strainatate. Mai exact, Secureanu si apropiatii sai ar fi vizitat 13 tari din Europa si Statele Unite pe banii spitalului, se arata in dosarul penal intocmit de procurori.

Chiar daca in film sultanul nu se comporta asa, in viata de zi cu zi, seful de la Malaxa conducea cu o mana de fier si o gura extrem de sloboda. Secureanu a fost trimis in judecata pentru delapidare si  luare de mita. Se afla in arest preventiv inca din decembrie 2016.

9,1 milioane de lei. Acesta este prejudiciul conform procurorilor anticoruptie. Adica aproximativ 2 milioane de euro.

O suma importanta pentru orice spital din Romania.

Ce inseamna cu adevarat acesti bani? La o simpla cautare pe internet descoperim ca ar fi putut fi cumparate nu mai putin de 5 aparate tomograf numai din prejudicul calculat de procurori!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si