Mii de romani s-au mobilizat si au strans banii necesari pentru ca Florin sa fie operat in strainatate, insa, pentru Florin nu s-a mai putut face nimic. Tanarul a murit cu trei luni inainte de a se casatori.

Florin Racoare, tanarul in varsta de 30 de ani din Zalau a fost diagnosticat cu leucemie cu trei luni inainte de a se

casatori, a murit in noaptea de vineri spre sambata.

Anuntul mortii sale a fost facut pe Facebook, de catre prietenul sau Laurentiu Ciocoi, cel care a coordonat o ampla campanie online de strangere de fonduri pentru ca Florin sa poata fi supus unei interventii chirurgicale care sa ii salveze viata. Mii de romani s-au implicat, reusind sa se stranga suma de 150.000 de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Am zis sa luptam, si am luptat. Am cerut sa ne implicam si ne-am implicat. Ne-am format un crez, un strigat Reusim impreuna, un gand care a oferit sanse egale tuturor, nu ne-am oprit si nici n-o sa ne oprim! Impreuna am reusit lucruri imposibil de imaginat pentru foarte multi, dar din nefericire o lupta nu tine de noi.

Lupta cu destinul... Se zice ca fiecare om are ingerul lui, noi avem doi. Florin Racoare vegheaza asupra fiecaruia!"

Florin a fost internat la o clinica din Italia, acolo unde ar fi trebuit sa faca transplantul, insa din cauza repetatelor infectii, interventia chirurgicala a fost amanata, potrivit Adevarul.

In urma

cu doua saptamani, logodnica lui, Adina Calin, anunta ca s-au intors in tara: "Din fericire am avut o perioada la inceput cand tratamentul parea sa functioneze bine in cazul nostru. Cand ne pregateam toate fortele si energiile pentru transplant, au aparut infectiile de care nu am reusit sa mai scapam. Din nefericire, aceste infectii persista de ceva timp si vor mai persista, iar din acest motiv si la recomandarea medicilor din Italia, ne-am intors in Romania. Vom ramane aici pana cand vom scapa de aceste infectii. Sper sa ne revenim cat mai repede ca sa ne putem intoarce in Italia. Va rugam sa ramaneti alaturi de noi prin rugaciuni si ganduri in aceasta lupta dureroasa", a scris ea pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si