Artistul Florin Vasilică, fiul cântărețului de muzică populară Liviu Vasilică a ajuns pe mâna medicilor! Specialiștii i-au dat un verdict dur și-au spus acestuia că trebuie să fie operat de urgență.

Cu ce boală se confruntă Florin Vasilică?

Artistul a dezvăluit publicului pe rețelele de socializare că are un hematom cerebral, ce se poate agrava pe zi ce trece, dacă nu se va opera pe creier.

Așadar, Florin Vasilică va lua o pauză de la concerte și alte evenimente artistice, dar le-a promis fanilor săi că se va întoarce pe scenă imediat cum se va recupera complet.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare ”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. Cei care îl îndrăgesc s-au îngrijorat pentru el și i-au urat numai sănătate și multă putere.

Florin Vasilică operație

Florin Vasilică va fi operat pe creier.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Român stabilit în Germania, șocat după ce a fost invitat la un grătar făcut de nemți. "Nu-mi venea să cred"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În trecut, acesta s-a mai confruntat cu probleme destul de grave de sănătate, mai exact cu inflamații la șolduri. În total, el ar fi trecut prin patru intervenții chirurgicale la nivelul coloanei din cauza a două hernii de disc.

„Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția.

Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri. Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive ”, a povestit cântărețul la acea vreme, într-o emisiune de la Antena Stars.

Florin Vasilică operație creier

El este Florin Vasilică.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vacanța a luat o întorsătură teribilă pentru un cuplu. O femeie a fost abuzată în grup, iar partenerul său a fost bătut crunt

Artistul este unul dintre cei patru copii ai regretatul Liviu Vasilică. Cu toate astea, Florin Vasilică și-a cunoscut cei doi frați din prima căsătorie a tatălui său abia când era în clasa a 8-a, iar mai apropiat se simte de sora sa mai mare, care acum este în America. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si