Vestea ca Florin Zamfirescu a fost pensionat a fost data chiar de catre actor, care si-a anuntat prietenii ca ultima sa reprezentatie la Teatrul Odeon, acolo unde joaca de zeci de ani, a fost pe 14 martie, la piesa „Marchizul”. Hotararea  fost luata de managerul teatrului, Dorina Lazar, si ea o actrita celebra.

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Dorina Lazar a hotarat incetarea activitatii mele"

„Ultima oară, “Marchizul” s-a jucat cu sala plină. Dupa ca directoarea, partenera, Sora Şefa si iubita noastra, a tuturor, Dorina Lazar, a hotărât încetarea activităţii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a postat Florin Zamfirescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Scena Odeonului devenise neincapatoare"

Dupa ce Florin Zamfirescu a fost pensionat, actorul a explicat: „Scena Odeonului devenise neîncăpătoare pentru Popo-şefa (şefa popotei) Doooorina Laaaazăr! Ce trist este cand ieşi din viaţa si intri in istorie! Oricâte statui ai avea, preferi sa te plimbi pe sub castani, sa greşeşti sau sa iubeşti...”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si