Close sidebar
Close sidebar

Florin Zamfirescu a fost pensionat cu forta de o celebra actrita care ii este sefa la Teatrul Odeon: „Ce trist este cand iesi din viata si intri in istorie!”

Actorul Florin Zamfirescu a fost pensionat de Dorina Lazar, managerul Teatrului Odeon. Ultima piesa a fost „Marchizul”, jucata acum cateva zile.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Vestea ca Florin Zamfirescu a fost pensionat a fost data chiar de catre actor, care si-a anuntat prietenii ca ultima sa reprezentatie la Teatrul Odeon, acolo unde joaca de zeci de ani, a fost pe 14 martie, la piesa „Marchizul”. Hotararea  fost luata de managerul teatrului, Dorina Lazar, si ea o actrita celebra.

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Dorina Lazar a hotarat incetarea activitatii mele"

„Ultima oară, “Marchizul” s-a jucat cu sala plină. Dupa ca directoarea, partenera, Sora Şefa si iubita noastra, a tuturor, Dorina Lazar, a hotărât încetarea activităţii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a postat Florin Zamfirescu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Scena Odeonului devenise neincapatoare"

Dupa ce Florin Zamfirescu a fost pensionat, actorul a explicat: „Scena Odeonului devenise neîncăpătoare pentru Popo-şefa (şefa popotei) Doooorina Laaaazăr! Ce trist este cand ieşi din viaţa si intri in istorie! Oricâte statui ai avea, preferi sa te plimbi pe sub castani, sa greşeşti sau sa iubeşti...”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI