Close sidebar
Close sidebar

Florin Zamfirescu, marturisiri halucinante: “M-au ingropat de viu, la 9 dimineata si m-au scos la asfintit!”

Florin Zamfirescu este, fara doar si poate, unul dintre cei mai apreciati actori de la noi, insa inainte de a cunoaste succesul urias, acesta a fost nevoit sa faca numeroase sacrificii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cadrul unui interviu, acesta a vorbit despre momentele dificile pe care a fost nevoit sa le depaseasca si a recunoscut ca niciodata nu a fost preocupat de aspectul financiar:

“Cu rolul principal dintr-un film dinainte de ’89 am castigat o suma cu care mi-am cumparat un video. Am facut o socoteala si am realizat ca un coleg de breasla din America si-ar fi putut cumpara un vagon de 10 tone de video-uri”, a povestit acesta, potrivit Wowbiz.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mai mult de atat, acesta a mai dezvaluit ca pur si simplu ingropat in timp ce filma o secventa: “Am filmat in “Tatal risipitor” o scena in care ma electrocutam si ma ingropau in pamant, ca sa scoata curentul din mine.

Au facut o groapa de inaltimea mea, m-au bagat acolo, dimineata la 9, au pus scanduri si glii de pamant deasupra si acolo m-au lasat. Le-am zis ca am ametit, ca am nevoie la toaleta, ca nu mai pot sa stau. Degeaba. Abia la asfintit am filmat. Cand am iesit de acolo, eram impleticit!", a mai precizat acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI