„Florina Lungu a fost văzută ultima dată miercuri, 14 decembrie, pe bulevardul Ince și suntem din ce în ce mai îngrijorați de locul în care se află și de bunăstarea ei”, au transmis reprezentanții Poliției Merseyside, un comitat în nord-vestul Marii Britanii ce cuprinde zona metropolitană a orașului Liverpool.

Românca în vârstă de 44 de ani căutată de polițiștii englezi are o înălțime de 1,82, părul negru, drept, lung până la umeri, are tatuaje pe antebrațe, o inimă sub claviculă dreaptă.

Citește și: Accident bizar în Ajun de Crăciun: un câine a dat foc la casă după ce a pornit un uscător de păr din greșeală

Este cunoscut faptul că Florina vizitează des zona Sefton din Merseyside.

Oricine a văzut-o pe românca în vârstă de 44 de ani sau știe unde s-ar putea afla aceasta este rugat să ne contacteze Centrul de contact al poliției din Merseyside sau să sune la 101.

Tragedie într-o familie din Marea Britanie. Tatăl și-a găsit cei doi copii uciși chiar de mama lor

Un bărbat din Marea Britanie a trăit șocul vieții lui, după ce și-a găsit cei doi băieți morți acasă. Cea care a comis oribila crimă este chiar mama copiilor, informează the Sun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kara Alexander, în vârstă de 44 de ani, este acuzată de uciderea lui Marley Thomas, în vârstă de cinci ani, și a lui Elijah Thomas, în vârstă de doi ani. Familia locuia în Dagenham, în estul Londrei.

Citește și: Incredibil ce sumă de bani a reușit un român să spele în Irlanda. Bărbatul s-a dat drept italian, francez și ceh

Trupurile lor au fost descoperite de tatăl lor vinerea trecută, după ce acesta a intrat cu forța în casă, transmit autoritățile.

Copiii au fost văzuți ultima dată în viață pe camerele de supraveghere împreună cu inculpata în după-amiaza zilei de 15 decembrie. Pe 16 decembrie, în jurul orei 14, poliția a fost chemată pentru că tatăl copiilor era îngrijorat de situația lor.  Intrase în casă, după ce a forțat să ușa, i s-a spus că copiii dormeau sus. Dar când s-a dus să-i găsească, a descoperit că erau în mod evident decedați și reci la atingere ”, a transmis procurorul Philip Evans. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele informații, se pare că cei doi băieți ar fi fost sufocați. Kara, care este acuzată de crimă, a fost arestată preventiv.

Femeia trebuie să se prezinte pe 10 iulie la judecată. 

Citește și: Marian a pierit în mod tragic în Italia. Durere fără margini înainte de sărbători în familia românilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si