Magistratii Judecatoriei Simleu Silvaniei au condamnat-o pe Florina Opris, agent de politie in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de incercare de trei ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, relateaza Adevarul.ro.

Pe durata termenului de incercare, ea

va trebui sa munceasca 80 de zile lucratoare in folosul comunitatii la Primaria Halmasd. Tanara in varsta de 28 de ani a fost trimisa in judecata dupa ce in 31 octombrie 2016, la doar cateva luni de la promovarea concursului pentru posturile de agenti in mediul rural, s-a urcat la volan in stare de ebrietate si a intrat cu masina intr-un cap de pod, in localitatea Simleu, dupa ce a pierdut controlul directiei de deplasare si a parasit partea carosabila.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Analiza probelor biologice au indicat o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur in sange. Agentul a fost pus la dispozitie in 8 noiembrie 2016, fiind mutata de la Postul de Politie Halmasd, la Sectia de Politie Rurala Nusfalau.

Solutia primei instante poate fi atacata cu apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si