Focar coronavirus Galaţi. Douăzeci de angajaţi ai unui centru de îngrijiri şi asistenţă socială pentru tineri cu dizabilităţi din Galaţi au fost depistaţi cu coronavirus, unitatea fiind plasată în carantină. Potrivit autorităţilor din Galaţi, cei 20 de angajaţi care au fost depistaţi pozitiv s-au testat la cerere, la un laborator privat, după ce un coleg de-al lor a fost depistat pozitiv, de asemenea după ce a fost testat la cerere.

În urma acestei situaţii, conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Galaţi a decis testarea tututor angajaţilor centrului şi a tinerilor pentru dizabilităţi care trăiesc în acest centru.

Citeste si: Opt noi cazuri de coronavirus în Championship

Este vorba despre aproximativ 50 de angajaţi şi de 39 de beneficiari ai centrului, persoane tinere de până în 39 de ani, care au diverse dizabilităţi.

Focar coronavirus Galaţi. Centrul a fost plasat în carantină

Totodată, conducerea DGAPC a decis carantinarea întregului centru din care nu mai iese nimeni şi nici nu mai este internată vreo altă persoană.

În judeţul Galaţi sunt joi  717 cazuri de coronavirus şi 86 de persoane decedate.

Citeste si: Coronavirus. 345 de cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore! Bilanţul în România a ajuns la 22.760

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un nou focar de COVID - 19 în Galaţi
Un nou focar de COVID - 19 în Galaţi

345 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 22.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.117 au fost declarate vindecate și externate.

persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 16.06.2020 (10:00) – 17.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 14 decese (7 bărbați și 7 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Cluj, Galați, Ilfov, Mehedinți, Suceava, Timiș, Vaslui și Vrancea.

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 5 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Citeste si: Descoperire șocantă despre coronavirus. Riști să-l iei de unde nu te așteptai

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 345 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 161 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.504   persoane. Alte 87.624 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 585.353 de teste.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si