Până acum 60 de beneficiari şi 6 angajaţi ai centrului pentru pentru vârstnici din Sibiu au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

DSP Sibiu a identificat un focar de coronavirus la un centru pentru vârstnici din municipiul Sibiu.

Echipele medicale sunt în continuare la faţa locului, efectuând ancheta epidemiologică

Anunţul făcut de DPS Sibiu privind noul focar de coronavirus

”Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a identificat astăzi un focar de infecţie în cadrul Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu. În cadrul căminului sunt 77 de beneficiari. Dintre aceştia 60 sunt pozitivi. Până în acest moment echipa medicală prezentă acolo, a dispus internarea pentru o persoană”, a transmis, vineri, Prefectura Sibiu.

În cadrul unităţii sunt 27 de angajaţi, dintre care 6 sunt pozitivi. Aceştia au fost evaluaţi şi pentru toţi s-a dispus măsura izolării la domiciliu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, a fost demarată o anchetă epidemiologică care este în derulare.

Numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate la Sibiu este în creştere. Miercuri au fost raportate 82 de noi îmbolnăviri, iar joi 70.

Teste coronavirus
Teste coronavirus

3.130 de cazuri noi de coronavirus în România

Până joi, 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

113.112 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 5.247 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 07.10.2020 (10:00) – 08.10.2020 (10:00) au fost raportate 44 de decese (28 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si