Close sidebar
Close sidebar

Focar de coronavirus în Gorj. 23 de angajați ai unei instituții publice sunt infectați cu virusul

23 de salariați ai DGASPC Gorj sunt infectați cu noul coronavirus. Angajații au fost descoperiți săptămâna trecută, a transmis purtătorul de cuvânt al instituţiei, Minodora Sucea.

Georgiana Balaban,

Nou focar de coronavirus. 23 de angajați DGASPC Gorj sunt infectați. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În perioada 16-20 noiembrie, la nivelul serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj, s-au efectuat 650 de teste coronavirus. Astfel, 23 de angajați ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sunt purtători ai virusului Sars-Cov-2.

Nou focar de coronavirus pe teritoriul României

„Activitatea la nivelul centrelor rezidenţiale din subordinea DGASPC Gorj se desfăşoară în parametri normali, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie prevăzute de legislaţia în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv: obligativitatea purtării măştilor şi mănuşilor de protecţie, utilizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini şi pentru suprafeţe, păstrarea unei distanţe sociale de minim 1,5 metri, măsurarea temperaturii atât a angajaţilor la intrarea în tură, cât şi a beneficiarilor (de cel puţin două ori pe zi).

Mizăm pe responsabilitatea angajaţilor în respectarea tuturor măsurilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, astfel încât beneficiarii serviciilor sociale să fie protejaţi", a precizat Minodora Sucea.

Panică la DGASPC Gorj. 23 de angajați infectați cu Sars-Cov-2. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus în România, 22 noiembrie 2020. 5.837 de cazuri noi și 131 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Citeste si: Carantină totală de mâine. Legea intră în vigoare de la ora 20:00

În fiecare săptămână se fac aproximativ 600-700 de teste COVID-19, atât în rândul angajaţilor, cât şi al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI