Doisprezece angajaţi din şapte centre ale Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, alţi 23 de rezidenţi de la cinci centre medico-sociale fiind diagnosticaţi cu COVID-19.

Conform bilanţului dat publicităţii marţi de Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, din totalul de 925 de angajaţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19 un număr de 12 angajaţi.

Citeste si: Coronavirus in Romania, 4 ianuarie 2021. Numarul cazurilor noi de infectare cu COVID-19 se mentine peste 3000! Iata cum arata cel mai recent bilant

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Trei dintre aceştia sunt de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Piteşti, alţi trei de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, doi lucrează la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Rucăr şi câte unu la Centrul de Copii ”Sf. Andrei” Piteşti, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilităţi Câmpulung, la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Tigveni şi la Complexul de Tip Familial ”Casa Noastră” Piteşti.

Citeste si: Soția lui Lucian Mândruță s-a vaccinat împotriva CORONAVIRUS. Ce a pățit femeia după imunizare

23 de beneficiari ai centrului din Argeș- infectați cu Sars-Cov-2

De asemenea, din totalul de 815 beneficiari, sunt confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus 23 de beneficiari.

Opt dintre aceştia sunt de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele, şapte sunt din Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Călineşti, patru sunt rezidenţi în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, trei dintre beneficiarii infectaţi sunt de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Piteşti, iar unu este de la Complexul de Tip Familial ”Casa Noastră” Piteşti.

focar de coronavirus în argeș
Coronavirus face ravagii în Argeș.[Sursa foto: PixaBay]


Optsprezece dintre beneficiarii infectaţi sunt internaţi în spital, cei mai mulţi dintre ei fiind pacienţi de la centrele din Bascoavele şi Călineşti unde primesc îngrijiri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si