Alţi 17 muncitori vietnamezi de la o firma de construcţii din Iaşi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, au anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii companiei.

38 de angajaţi infectaţi cu COVID-19

Astfel, numărul muncitorilor vietnamezi infectaţi a ajuns la 38, după ce pe 19 septembrie au fost depistaţi alţi 21 de angajaţi cu COVID-19.

"În total sunt internaţi 24 de muncitori vietnamezi.

Au forme uşoare şi medii ale infecţiei. Managerul grupului de muncitori vietnamezi asigură comunicarea între companie şi angajaţii internaţi şi facilitează şi comunicarea cu medicii. De la izbucnirea pandemiei în luna martie, Conest are ca prioritate sănătatea angajaţilor.(...) Beneficiarii şi comunitatea în care activăm să înţeleagă obiectiv că zi de zi ne expunem multor riscuri. Dar o facem cât mai responsabil, cu încredere, şi ţelul nostru este să ne facem bine treaba în toate şantierele", a transmis directorul firmei.

Citeste si: Cântăreț mort, după ce fost internat în spital din cauza COVID-19

Conform acestuia, firma de construcţii a acordat o atenţie sporită grupului format din 52 de muncitori vietnamezi.

119.683 de cazuri de persoane infectate în România

Până vineri, 25 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

96.158 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citeste si: Focar nou de COVID-19, în România. 44 de persoane diagnosticate cu noul virus

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.629 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Test coronavirus
Test coronavirus

Până astăzi, 4.633 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 24.09.2020 (10:00) – 25.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 42 de decese (25 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Covasna, Giurgiu, Ialomița, Iași, Mehedinți, Prahova, Timiș, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Citeste si: Bilanț COVID-19, 25 septembrie: Alte1.629 de cazuri noi de coronavirus. Numărul total a ajuns la 119.683


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si