Close sidebar
Close sidebar

Elevii dintr-o clasă din Pitești vor trece în sistem online după depistarea unui caz de covid-19

Majoritatea elevilor dintr-o clasă de la Colegiul Naţional "I.C. Brătianu" din Piteşti fac cursuri online, după ce un copil a fost diagnosticat cu COVID-19.

Diana Bostan,

Ore online Pitești [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Majoritatea elevilor unei clase a XI-a de la Colegiul Naţional "I.C. Brătianu" din Piteşti fac cursuri online, după ce unul dintre elevi a fost diagnosticat cu COVID-19, iar 23 dintre colegii săi sunt consideraţi contacţi direcţi, conform anchetei epidemiologice. Şapte dintre elevii aceleiaşi clase, care au fost vaccinaţi, merg în continuare la şcoală.

Un elev a fost diagnosticat cu COVID-19, în timp ce alţi 23 sunt contacți direcți

Potrivit subprefectului cu atribuţii de prefect al judeţului Argeş, Lucian Ionescu, în una dintre clasele a XI-a de la "I.C. Brătianu" un elev a fost diagnosticat cu COVID-19, în timp ce alţi 23 sunt consideraţi, conform anchetei epidemiologice, contacţi direcţi ai acestuia.

Elevul s-a simțit rău, iar rezultatul testului a arătat că este infectat cu SARS-CoV-2. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un mare oraș din România, la un pas de scenariul galben. Rata infectărilor a explodat

Șapte elevi fac ore în format fizic

Chiar din a doua zi a anului şcolar, în respectiva clasă mai fac ore în format fizic doar cei şapte elevi care au fost vaccinaţi anti-COVID. Cei ce sunt consideraţi contacţi direcţi fac cursurile online, conform unei decizii a Consiliului de Administraţie al unităţii didactice. 

Bilanțul arată că cinci elevi și două cadre didactice au fost diagnosticați cu covid-19. Conform news.ro, tot online participă la orele şcolare alţi 40 de elevi din mai multe şcoli, consideraţi contacţi direcţi ai unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: Coronavirus România, bilanț 14 septembrie. 3.929 de cazuri de infectare în ultimele 24 de ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI