Close sidebar
Close sidebar

Focar de COVID-19 la două spitale din Timiș

Două focare de COVID-19 au fost raportate în două spitale din Timiș. În ultimele şapte zile au fost înregistrate 101 cazuri de îmbolnăviri.

Diana Bostan,

Spital covid

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Focarele au fost identificate la Spitalul din Jimbolia, respectiv la Spitalul Judeţean Timişoara. 

Focar de COVID-19 la două spitale din Timiș

În ultimele şapte zile au fost depistate 101 noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS CoV-2 şi a fost raportat un deces.

Citește și: Rafila a vorbit despre virozele respiratorii la copii: ” Am discutat să redeschidem centre ambulatorii, în care părinţii să nu aştepte ore întregi pentru că unităţile de primiri urgenţe sunt foarte limitate”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La Spitalul ”Dr. Karl Diel” din Jimbolia, la Secţia Medicină Internă, au fost confirmate 9 cazuri, iar la Secţia Nefrologie a Spitalului Judeţean Timişoara au fost confirmate 4 cazuri.

În ultimele şapte zile au fost depistate 101 noi cazuri

Dintre cele 101 de noi cazuri de COVID-19, din judeţul Timiş, 6 au fost confirmate în rândul minorilor și a fost înregistrat un singur deces.

Citește și: VIDEO- Mii de porci urmează să fie sacrificați, după ce un focar de pestă porcină a fost identificat în Timiș

În spitalele din Timiş sunt internate 52 de persoane cu COVID-19, dintre care 7 în secţii de Terapie Intensivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI