Echipa de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, vineri, pe pagina sa de facebook, că mai mulţi componenţi ai lotului şi staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv la Covid-19.

 

Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova

''Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv Covid-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici. Vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei situaţii'', se arată în comunicat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma: ,,Până duminică vom depăși pragul de 250 de copii internați în spital"

Universitatea Craiova se află în Antalya

Universitatea a disputat un singur meci din trei programate în stagiul de pregătire din Antalya, învingând echipa maghiară Paksi FC cu 5-2. Partida de verificare cu FC Botoşani, de miercuri, a fost anulată (iniţial adversarul era echipa norvegiană Raufoss IL). Programul echipei craiovene mai cuprindea un meci amical pe 14 ianuarie, cu FC Banik Ostrava (Cehia).

Întoarcerea în Bănie era programată pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I.

După 21 de etape, Universitatea ocupă locul 5, cu 32 de puncte.

Citeste si: Bilanț COVID-19, 14 ianuarie. Cifre îngrijorătoare, aproape 10.000 de cazuri noi au fost înregistrate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si