S-au auzit focuri de armă în fața clubului de golf unde se afla Donald Trump. Echipa de campanie anunță că fostul președinte american este în siguranță.

„Președintele Trump e în siguranță după ce s-au auzit focuri de armă în apropierea sa. Nu avem alte detalii în acest moment”, a declarat Steven Cheung, purtătorul de cuvânt al echipei de campanie a lui Trump, potrivit CNN.

Citește și: „Trebuia să fiu mort” Donald Trump se uită obsesiv la imaginile în care glonțul i-a străpuns urechea! Apropiații se tem pentru sănătatea psihică a fostului președinte. Este suspect de sindrom post-traumatic

Donald Trump juca golf la Trump International Golf Club în West Palm Beach în momentul în care două persoane au fost implicate într-un schimb de focuri de armă chiar în fața stabilimentului, anunță presa internațională. Incidentul a avut loc cu câteva minute înainte de ora 14, ora locală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Donald Trump și Kamala Harris, duel momentului. Cei doi candidați au avut prima dezbatere înaintea alegerilor prezidențiale: "Taci, te rog"

"Donald Trump NU a fost în pericol nicio clipă", se arată într-un articol din publicația The New York Post, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

Donald Trump, în șoc post-traumatic după tentativa de asasinat

Donald Trump este suspect de sindrom post-traumatic în urma tentativei sale de asasinat. Conform unei declarații venite din partea unui republican din anturajul său, fostul președinte s-ar uita obsesiv, iar și iar, la filmulețul de 7 secunde în care glonțul îi trece pe lângă cap și îi străpunge urechea.

„Se uită la acel clip de șapte secunde, în care vede cât de aproape a fost să fie împușcat în cap, iar și iar, încontinuu”, a declarat un republican din anturajul lui Trump și parte a campaniei prezidențiale a acestuia.

Un alt oficial din anturajul lui Donald Trump a dat de înțeles, de asemenea, că fostul președinte se află într-o stare psihică sensibilă, într-o continuă alterare, menționând că „a trecut prin multe”.

 

sursa foto: Profimedia Images


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si