Close sidebar
Close sidebar

Focuri de armă în fața clubului de golf unde juca Donald Trump. Echipa de campanie a fostului președinte american: "E în siguranță"

Focuri de armă în fața clubului de golf deținut de Donald Trump chiar în timp ce candidatul republican la președinția SUA se afla în incintă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-au auzit focuri de armă în fața clubului de golf unde se afla Donald Trump. Echipa de campanie anunță că fostul președinte american este în siguranță.

„Președintele Trump e în siguranță după ce s-au auzit focuri de armă în apropierea sa. Nu avem alte detalii în acest moment”, a declarat Steven Cheung, purtătorul de cuvânt al echipei de campanie a lui Trump, potrivit CNN.

Citește și: „Trebuia să fiu mort” Donald Trump se uită obsesiv la imaginile în care glonțul i-a străpuns urechea! Apropiații se tem pentru sănătatea psihică a fostului președinte. Este suspect de sindrom post-traumatic

Donald Trump juca golf la Trump International Golf Club în West Palm Beach în momentul în care două persoane au fost implicate într-un schimb de focuri de armă chiar în fața stabilimentului, anunță presa internațională.

Incidentul a avut loc cu câteva minute înainte de ora 14, ora locală.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Citește și: VIDEO Donald Trump și Kamala Harris, duel momentului. Cei doi candidați au avut prima dezbatere înaintea alegerilor prezidențiale: "Taci, te rog"

"Donald Trump NU a fost în pericol nicio clipă", se arată într-un articol din publicația The New York Post, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

Donald Trump, în șoc post-traumatic după tentativa de asasinat

Donald Trump este suspect de sindrom post-traumatic în urma tentativei sale de asasinat. Conform unei declarații venite din partea unui republican din anturajul său, fostul președinte s-ar uita obsesiv, iar și iar, la filmulețul de 7 secunde în care glonțul îi trece pe lângă cap și îi străpunge urechea.

„Se uită la acel clip de șapte secunde, în care vede cât de aproape a fost să fie împușcat în cap, iar și iar, încontinuu”, a declarat un republican din anturajul lui Trump și parte a campaniei prezidențiale a acestuia.

Un alt oficial din anturajul lui Donald Trump a dat de înțeles, de asemenea, că fostul președinte se află într-o stare psihică sensibilă, într-o continuă alterare, menționând că „a trecut prin multe”.

 

sursa foto: Profimedia Images

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI