Vineri s-au tras focuri de armă în județul Sibiu. Două familii s-au certat, iar după vorbe grele au trecut la amenințări cu pușca. Un pădurar și-a luat arma și a ieșit din casă. El a mers la locuința unui vecin, acolo unde a început să o fluture în aer. Poliția face acum cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou în puscărie! Criminalului din Caracal a avut o cerință șocantă înainte de a se prezenta la înfățisările de la tribunal

Două familii din localitatea Sărata se ceartă ca la ușa cortului. Săptămâna trecută un scandal de proporții a ieșit în mijlocul satului. Pădurarul și un cetățean care duce mașini la fier vechi s-au amenințat din cauza unui autoturism parcat pe marginea drumului.

„În urmă cu câteva zile, marțea trecută, cumnatul meu a avut o dispută cu un vecin. Vecinul respectiv, care stă la câteva case de noi, a trecut cu tractorul și cu căruța pe stradă și când a ajuns în dreptul nostru a început să facă scandal că nu are loc să treacă din cauza unei mașini parcată pe marginea drumului. A chemat poliția, a continuat cearta și, degeaba, căci s-a constatat că mașina nu încurca pe nimeni”, povestește cumnatul sibianului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Panică după asasinarea pădurarului Liviu Pop. Oamenii din zonă nu se mai simt în siguranță

Focuri de armă în comuna Sărata

La trei zile după acest eveniment, pădurarul a mers grăbit la casa vecinului alături de soția sa. De la depărtare, el a îndreptat pușca către vecini și, la un moment dat, a tras un glonț în aer.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate pe casa sibianului.

focuri de armă în sibiu video
Scene șocante în Sibiu.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Vineri dimineață, la ora 7, a venit la noi. Cumnatul meu era afară din curte cu un alt bărbat, încărca niște mașini să le ducă la fier vechi. Din depărtare, pădurarul a strigat la noi <<Bă, țiganilor, vă împușc>>. Noi suntem maghiari de etnie romă și nu ne e rușine să recunoaștem, dar nu e normal să se adreseze așa. (…) A început să țipe că ocupăm strada, că furăm mașini, dar noi suntem oameni cinstiți. Mașinile pe care le ducem la fiare vechi noi le cumpărăm, nu ne ocupăm cu ilegalități. (…) Cum se vede și pe camere, a venit cu pușca, a îndreptat-o de trei ori înspre noi. Era afara mama, fratele meu, cumnatul și omul care încărca camioneta. A tras un foc în aer, așa că am sunat la poliție. Până să vină poliția, nevasta lui a strâns cartușul de pe jos, să nu se vadă că a tras”, povestește sibianul.

Citeste si: Scandal cu pumni și urlete la bordul unui avion Tarom. Reacția companiei- VIDEO

Sâmbătă dimineață au continuat conflictele. „A doua zi, el împreună cu nevasta și băiatul lor, au trecut pe lângă poarta noastră. Eram în curte, spălam mașina și aveam porțile deschise.

Erau pregătiți cu doi pari. Au intrat peste noi în curte și, vă dați seama, ne-am luat la bătaie. Dacă ei au dat, ne-am apărat și noi. Erau supărați că din cauza noastră le-a confiscat poliția puștile. Pe mama au lovit-o, am dus-o la spital, are și certificat medico-legal. Am făcut din nou plângeri”, spune acesta.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și se fac cercetări la fața locului. „La nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Sibiu se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă letală fără drept. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Locuitorii din Sărata spun că acesta nu este un caz singular. Potrivit acestora, pădurarul ar fi recurs deseori la acest gest și cu alți oameni.

Citeste si: Bărbat înarmat amenință oamenii pe o stradă din București! Imagini de coșmar

VIDEO- Momentul în care pădurarul amenință cu pușca și trage câteva focuri în aer

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si