S-au dat focuri de armă între interlopi, într-o benzinărie din București. 

Membrii unor grupări rivale s-au scandalizat într-o benzinărie, iar în altercație a fost implicat și ginerele lui Gheorghe Mustață, lider al galeriei FCSB și membru marcant al grupării Sportivilor.

Citește și: VIDEO- Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în Italia

Dezvoltatorul imobiliar Florian Melti, cunoscut în lumea interlopă bucureșteană sub numele de Bebică Ștoacă, a fost și el prezent la răfuiala cu membrii grupării rivale, iar în timpul conflictului s-au tras și focuri de armă.

Cum s-a întâmplat totul?

Polițiștii bucureșteni s-au sesizat din oficiu după ce, anul trecut, în luna septembrie, într-o benzinărie de pe strada Luică, Sectorul 4, a avut loc un scandal cu împușcături.

Citește și: Proiect de lege: Jocurile de noroc vor fi interzise la parterul blocurilor și în localitățile mici

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei au declarat pentru gandul.ro că la data de 9 septembrie 2022, în jurul orei 22:30, ar fi avut loc un conflict între oamenii lui Bebică Ștoacă și membrii unei grupări cunoscute sub numele de Salaman.

Incidentele au fost surprinse pe camerele de supraveghere din incinta benzinăriei. Din imaginile care au ajuns în posesia gândul.ro, reiese că Bebică și oamenii săi au luat cu asalt un autoturism de lux în care se aflau rivalii lor.

Citește și: Interlopul Iulian Boț, cunoscut ca ”Viscol”, arestat în Italia

Se vede cum șoferul scoate un pistol pe geam și începe să-i vâneze pe atacatorii care se retrag. Bebică se apropiee de autoturismul respectiv și lovește geamul lateral cu un cuțit, atunci când mașina din care se trăgea focul de armă părăsește benzinăria.

Deși nu a fost depusă vreo plângere, judiciariștii Poliției Capitalei s-au autosesizat.

O lună mai târziu, aceștia au descins la trei adrese.

Citește și: Câți bani a făcut George Simion la nunta sa? Suma trece de 70.000 de euro! Gigi Becali: „I-am dat din dragoste”

Două persoane din gruparea Salaman, care în timpul conflictului ar fi folosit arme neletale, au fost reținute, iar una dintre ele a fost prezentată în fața instanței Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au considerat că bărbatul respectiv poate fi cercetat și în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si