Close sidebar
Close sidebar

Focuri de armă la Arad pentru prinderea unor hoți de carburanți - FOTO

Doi bărbați de 30 și 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore după ce polițiștii i-au prins în flagrant la furt de combustibil. S-au tras focuri de armă pentru prinderea lor, transmite Poliția Română.

Sorin Negru,

Pentru imobilizarea celor doi hoți, polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au organizat marți o acțiune de prindere în flagrant a mai multor persoane bănuite de furt de combustibil.

Citeste si: Percheziții de amploare în România la mafia lemnului

"În dimineața zilei de 27 Septembrie a.c., într-o parcare de pe autostrada A1, în proximitatea localității Șagu, doi bărbați, de 30 și 31 de ani, au fost surprinși în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau combustibil din două automarfare, cu ajutorul unei pompe confecționate artizanal", au transmis polițiștii din Arad.

Au fost trase focuri de armă în plan vertical 

Pentru imobilizarea celor doi bărbați, polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Citeste si: Tânără de 16 ani, găsită moartă în casă, în Vaslui

Conform publicației Glasul Aradului, bărbații de 30 și 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dispozitiv de furt din autocamioane

[Sursa foto: Politia Romana]

Dispozitiv artizanal de furt din rezervoare

[Sursa foto: Politia Romana]

Prețul la combustibili a explodat în ultimul an

Prețul la pompă al carburanților este în prezent cu 63% mai mare față de anul trecut în aceeași perioadă, principalul motiv fiind creșterea cotațiilor țițeiului, dar și a costurilor de transport maritim al țițeiului.

Citeste si: Vești bune pentru șoferii români. Benzina și motorina, mai ieftine la pompă

Analizele specialiștilor din această vară spuneau că în viitorul apropiat prețul carburanților va crește peste 11 lei/l la motorină și peste 10 lei/l la benzină.

Evoluția cotațiilor produselor petroliere este acțiunea care determină prețul la benzină și motorină, la nivelul pieței europene, preț care prezintă o volatilitate superioară prețului țițeiului urmare a dificultății accesării unor rute de transport, urmare a războiului din Ucraina și închiderea neprogramată a două mari rafinării europene.

Citeste si: Depozitele de gaze ale României au fost umplute: „Prietenii noştri din ţările baltice au depus eforturi uriaşe pentru a pune capăt dependenţei lor de Rusia''

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI