Polițiștii au confiscat 6.000 de pachete cu țigări de contrabandă care au intrat în România pe apă. A fost reținut un tânăr de 20 de ani.

”Astfel, în jurul orei 22.40, poliţiştii de frontieră au observat pe direcția localității Lunca la Tisa, patru persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

Citește și: VIDEO- Polițistă din Maramureș, cercetată după ce ar fi înlocuit țigările de contrabandă cu rumeguș

Întrucât cei în cauză au ignorat somaţiile verbale, în vederea reținerii persoanelor implicate, s-au tras 2 focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale.

Astfel, un bărbat (îmbrăcat în costum de neopren) a fost reţinut, iar ceilalți trei au sărit în apa râului Tisa, ajungând pe teritoriul statului vecin”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Percheziții în Capitală și în alte 23 de de județe: polițiștii au descins la peste 150 de adrese din București, la persoane şi firme suspectate de deţinere ilegală de articole pirotehnice

Polițistă din Maramureș, cercetată după ce ar fi înlocuit țigările de contrabandă cu rumeguș

 

Mai multe baxuri cu țigări de contrabandă au ajuns la sediul poliției județene din Maramureș sub formă de rumeguș.

Surse din cadrul anchetatorilor cred că marfa ar fi fost schimbată chiar de polițista care a confiscat-o inițial. Întâmplarea a avut loc pe 26 noiembrie anul trecut, când polițiștii din Bârsana au descoperit peste 5.500 de pachete de țigări de contrabandă în podul unei case nelocuite.  Țigările de contrabandă au fost confiscate în luna noiembrie a anului anul trecut și au ajuns să fie depozitate în camera de corpuri delicte a IPJ Maramureș. 

Polițista din Bârsana, Maramureș, este acuzată că ar fi furat ţigările de contrabandă depozitate în camera cu probe şi a pus rumeguș în pachetele de ţigări. Surse din rândul anchetatorilor cred că polițista care a participat la confiscarea țigărilor le-ar fi ascuns pentru a le vinde.

Citește și:  Două dintre persoanele rănite în accidentul de la Cariera Jilţ Sud au fost externate

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceleași surse mai spun că sacii în care erau baxurile cu țigări ar fi fost găsiți recent în curtea secției unde lucrează femeiat. 

Citește și:  Pieton accidentat mortal în afara localității Horia, județul Neamț

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si