Update 23.34:  Un politist a fost ucis, iar doi au fost raniti, a anuntat Ministerul de Interne. Agresorul a fost ”impudcat in riposta”, a precizat ministerul.

O sursa judiciara a confirmat decesul atacatorului. Prefectura de politie a subliniat ca circumstantele atacului ”nu sunt determinate”

Pierre-Henry Brandet, ministrul de interne francez, a declarant ca atacatorul a fost adus cu o masina la locul atacului.

El a deschis focul asupra unei masini de politie. A ucis un politist si a incercat sa atace altii in timp ce fugea.

Cartierul a fost incercuit, iar forte importante de politie au fost desfasurate. Un elicopter survola zona.

Choukri Chouanine, administratorul unui restaurant situat pe rue de Ponthieu, o strada adiacenta, a declarat pentru AFP ca a auzit un ”schimb de focuri de arma scurt”, dar cu ”multe tiruri”. ”A trebuit sa ne ascundem clientii in subsoluri”, a declarat el, potrivit News.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Update:  The Guardian anunta ca in schimbul de focuri ar fi fost implicati doi atacatori si ca cel mai probabil este vorba despre un atac terorist.   

Zona a fost inchisa, iar autoritatile cer populatiei sa ramana in case. Mai multe vechicule ale fortelor de securitate sunt la fata locului.

Sursa foto: twitter.com/arthurberdah

Potrivit unor surse citate de CNN, atacatorul ar fi fost ucis.

Informatia a fost confirmata si de Ministerul de Interne.

Politisti au fost vizati de tiruri. O interventie era in curs pe acest bulevarda din capitala franceza.

O purtatoare de cuvant a politiei, Johanna Primevert, a declarat pentru The Associated Press, ca atacatorul a vizat politisti care pazeau o zona din apropierea statiei de metrou Franklin Roosevelt, o zona populara in randul turistilor, noteaza News.ro.

Acest atac are loc cu trei zile inaintea primului tur al alegerilore prezidentiale.

Masurile de securitate dinaintea scrutinului au fost consolidate, in urma unei serii de atacuri in ultimii ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si