Fiind vorba despre o anchetă în desfășurare, oamenii legii din Galați se abțin deocamdată să ofere date despre acțiune. Potrivit unor surse, hoții spărgeau apartamente din toată regiunea.

Marți, în jurul orei 21:00, la intersecția Bulevardului 1 Decembrie cu strada Vulcan, s-au tras focuri de armă pentru oprirea unei mașini la bordul căreia s-ar fi aflat doi infractori din Galați, urmăriți de polițiști de mai multă vreme, pentru furt din locuințe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Misiunea a fost organizată de IPJ Galați, în colaborare cu polițiștii buzoieni. Acțiunea în forță de la Buzău nu a avut însă succes, astfel că cei doi hoți au fugit cu poliția după ei până în județul Brăila, unde au fost capturați.

În locul în care polițiștii gălățeni au tras spre mașina hoților, criminaliștii buzoieni încercuiseră zona și efecutau cercetări. Tuburi de cartușe și bucăți din stopurile sparte ale mașinii erau încă vizibile pe asfalt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si