Bărbatul a fost prins după ce a avariat autospeciala Poliției, dar și un alt autovehicul după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

Când a avut loc incidentul?

Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 13:00, pe drumul judeţean 104B, în localitatea Mândra, judeţul Braşov. Polițiștii de la Poliția Municipiului Făgăraş au efectuat semnal regulamentar pentru oprirea unui autovehicul care era condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea brașoveană Hârseni.

Șoferul a ignorat semnalele de oprire efectuate de polițiști, iar oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase puse în funcțiune.

Citeste si: Accident mortal în Vrancea. Două mașini s-au ciocnit după ce au încercat să evite un pieton

Ce au transmis reprezentanții Poliției Brașov?

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, poliţiştii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În încercarea de a se sustrage activităţii de control a poliţiştilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de Poliţie, cât şi un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, au declarat reprezentanții Poliției Județene Brașov.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost călcat de un tren, în apropiere de Neptun

Ce a arătat testul de alcoolemie

Bărbatul a fost imobilizat, iar testul a arătat o alcoolemie de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus ulterior la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere, continuă cercetările pentru a putea fi luate măsurile legale.

Citeste si: Doi români aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost prinși fără permis, împingând un autoturism care rămăsese fără carburant pe o autostradă din Germania

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si