Scene desprinse din filmele polițiste au avut loc, duminică dimineața, în atmosfera idilică de la Sucevița, în Bucovina. 

Un tânăr de 20 de ani a furat peste noapte o dubiță din curtea unei cunoștințe din satul Berchișești. Mașina fusese lăsată cu portierele deschise și cu cheia în contact.

Citește și: Un alt bistrițean a fost bătut cu cruzime din cauza unei parcări. Agresorul, practicantul unui sport de contact, a fost reținut pentru 24 de ore

Păgubitul a dat alarma la poliție în jurul orei 8.00, iar echipajele de poliție au instituit filtre în întreg județul Suceava. 

Cum a avut loc prinderea șoferului teribilist

În jurul orei 10:40, un echipaj de poliție din localitatea Marginea, dispus într-un filtru rutier, a reperat autoturismul sustras pe DN17A, pe raza localității Sucevița.

"S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă vehiculul și-a continuat deplasarea în viteză, polițiștii plecând în urmărirea acestuia, cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase", au transmis polițiștii suceveni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

sucevita Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri

Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri

[Sursa foto: Obiectiv de Suceava]

La ieșirea din localitatea Suvevița, unde se află și mănăstirea celebră, s-au efectuat somațiile legale prin sistemul acustic al autospecialei, însă șoferul nu s-a conformat.

Polițiștii știau că urmează, la cca. 8 km distanță, un obiectiv turistic cu aflux sporit de persoane, respectiv Pasul și complexul turistic Palma, polițiștii au efectuat 3 focuri de avertisment în plan vertical și ulterior foc cu armamentul din dotare înspre pneurile vehiculului urmărit.

Abia în acest fel, s-a reușit oprirea și imobilizarea vehiculului, ca urmare a lovirii pneurilor spate și a barei spate.

Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri sucevița

Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri

[Sursa foto: Obiectiv de Suceava]

Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri

Masină furata, oprită cu focuri de armă în pneuri

[Sursa foto: Obiectiv de Suceava]

Șofer de 20 de ani băut, fără permis de conducere și cu mașină furată

Polițiștii au constatat că șoferul era un bărbat băut de 20 de ani care nu deține permis de conducere.

Citește și: Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost prins drogat la volan: ”Dorian nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis și conducerea unui autovehicul cu o îmbibatie alcoolică peste limita legală, informează Obiectiv de Suceava.

După desfășurarea activităților procedurale față de tânărul de 20 de ani urmează a fi dispuse măsuri procesuale preventive, cela mai probabil acesta urmând a fi reținut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si