Toți fumătorii cunosc foarte bine folia de aluminiu din interiorul pachetelor de țigări. Unele persoane sunt enervate de aceasta, altele o ignoră și o rup fără să se gândească prea mult la ea, dar puțină lume știe cu exactitate la ce folosește aceasta.

Chiar dacă la prima vedere pare inutilă sau pare că este folosită de către producători doar pentru aspectul pachetului, rolul acestei bucăți de aluminiu este destul de important.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei- antena3.ro

Citește și: VIDEO Românii o duc tot mai rău! Experiment Știrile Kanal D: Ce mai poți cumpăra de la piață cu 100 de lei

fumatori, folie aluminiu, fumat

La ce folosește cu adevărat folia de aluminiu din pachetul de țigări 

Folia de aluminiu este prezentă în interiorul celor mai multe pachete de țigări. Aceasta are un rol foarte important. Mai exact, protejează țigările de umezeală.

Acest ambalaj mai are un rol foarte important: are grijă ca aroma acestor produse să se păstreze cât mai puternică, pentru cât mai mult timp.

Chiar dacă mulți fumători consideră țigările foarte aromate, acestea sunt extrem de nocive pentru organism. Printre efectele extrem de devastatoare pe care le are fumatul asupra corpului uman se numără afectarea sistemului respirator, a creierului și a întregului sistem nervos și chiar și asupra pielii de pe întregul corp.

Citește și: A ajuns la spital după ce a fumat un pachet de țigări pe zi, timp de 30 de ani. Diagnosticul pe care l-a primit i-a lăsat mască până și pe medici. Cu ce problemă s-a confruntat mai bine de un deceniu?

fumatori, folie aluminiu, fumat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si