Close sidebar
Close sidebar

Fondul clasei ar putea fi legal şi prevăzut în Codul Fiscal!

Parlamentarii se pregătesc de o nouă modificare a Codului Fiscal. De data aceasta, noile amendamente îi vizează pe părinţi.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform unui proiect de modificare a Codului Fiscal, înregistrat la Senat, şcolile vor putea să poată primi bani de la părinţi sau de la alte instituţii.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Prima modificare a Codului Fiscal priveşte cheltuielile de sponsorizare. Atfel, aceste cheltuieli care sunt efectuate către instituţiile de educaţie vor fi scăzute din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: ”valoarea calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, această limită se determină potrivit normelor.

Valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat“. În plus, cheltuielile de sponsorizare către instituţiile de educaţie sunt integral deductibile pentru persoanele care au venituri din proprietate intelectuală, inclusiv din crearea unor lucrări de artă monumentală.

Proiectul legislativ va fi dezbătut mai întâi la Senat, dar indiferent de votul din această camera, pentru a fi adoptat, trebuie să treacă de votul plenului din Camera Deputaţilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI