Mai ca-ti lasa gura apa mizilicul de casa, facut in sanul ogradei. Toate aceste bunatati pentru turistii care aleg sa-si petreaca vacanta de Craciun in pensiunile din Marginimea Sibiului.

Aerul curat, peisajele de poveste si gazdele primitoare atrag ca un magnet oamenii care-si doresc o vacanta rustica. Tocmai de aceea, gospodarii au inceput pregatirile pentru sarbatori: au incins cuptorul cu lemne si au umplut tava cu bunatati.

Dupa un ospat imbelsugat, turistii se pot odihni in camerele cu vedere spre munte. Aici, paturile sunt spatioase, mobilierul modern si baile complet renovate

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La pensiunile din Rasinari, administratorii mizeaza pe farmecul vietii la tara. Se inchiriaza vile intregi, mobilate in stil rustic.

Daca va e teama ca va veti plictisi, proprietarii de pensiuni va iau prin surprindere. Sunt gata sa va rasfete cu experiente de neuitat.

Maria Lupu, proprietar pensiune: „ nu suntem foarte departe de Paltinis. Este partia de schi chiar vis a vis de pensiune, daca Dumnezeu ne ajuta sa avem zapada este partia de sanii, noi le dam oaspetilor nostri sanii sanatoase, sa se poata bucura”.

Preturile pentru o noapte de cazare incep de la 70 de lei pe camera pentru o noapte si pot sa ajunga la 250 de lei, in functie de numarul de margarete al pensiunii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si