Fostul fotbalist al lui Dinamo Alexandru Ciorniciuc a murit la vârsta de doar 23 de ani. El s-a confruntat în ultimii doi ani cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer cerebral și a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale.

Citeste si: Înălţarea Domnului 2021: Pe ce dată cade această sărbătoare în calendarul ortodox?

Problemele de sănătate în cazul lui Alexandru Ciorniciuc au apărut la jumătatea anului 2019, când s-a simțit pentru prima dată rău și a fost internat în București, potrivit Digi Sport.

La început nu i-a fost descoperită boala, motiv pentru care tratamentele primite îl ajutau pentru moment, însă ulterior stările de rău se intensificau.

Tragedie în sportul românesc. "Prea devreme ai plecat dintre noi"

Fostul fotbalist a ajuns apoi în Turcia, unde a primit diagnosticul de cancer pe creier. Mulți dintre foștii săi coechipieri de la juniorii lui Dinamo, printre care Ionuț Radu, portarul ajuns acum la Inter, sau Robert Moldoveanu, s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru intervențiile chirurgicale din Turcia și tratamentul fostului atacant.

După ultima operație, însă, care a avut loc pe 10 mai, organismul lui Alexandru a cedat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragicul anunț a fost făcut de tatăl lui Alexandru Ciorniciuc, Sorin: ”Băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu. Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri, pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris tatăl fotbalistului.

Alexandru Ciorniciuc a fost campion cu juniorii lui Dinamo, grupa 1998, în 2013. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si