Unul dintre oamenii care au pus umarul la crearea celui mai important festival din Romania apare intr-un dosar instrumentat de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri.

Numele acestuia si al unei persoane care a fost in conducerea societatii ce a organizat evenimentul in anii trecuti apar ca inculpati in acest dosar. Cei doi au fost trimisi in judecata la sfarsitul lunii aprilie, cazul fiind preluat de magistratii de la Tribunalul Cluj.

Afaceristul se afla in acest moment sub control judiciar si nu are voie sa paraseasca tara sau sa se apropie de celalalt inculpat sau de martori.  De asemenea, instanta i-a pus in vedere sa urmeze un program medical in scopul dezintoxicarii la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Cluj. Celalalt inculpat se afla in arest la domiciliu.
De notat faptul ca incepand de anul trecut, cei doi au parasit societatea care a organizat festivalul Untold!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Untold 2018 debuteaza maine la Cluj, iar evenimentul este programat sa dureze pana pe 5 august. Printre artistii care vor urca pe scena in acest an se numara: Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, Parov Stelar, The Prodigy, Afrojack, Tiesto, Armin Van Buuren, etc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si