Cei ce au urmărit discursul lui Iohannis s-au întrebat dacă acesta a purtat sau nu vestă antiglonț, dată fiind situația tensionată din Ucraina.

Fost ministru al Apărării, anunț legat de presupusa vestă antiglonț purtată de Iohannis la Kiev

Corneliu Dobrițoiu, general în rezervă și fost ministru al Apărării a vorbit despre această vestă pentru un post de televiziune spunând că: "Poate să fie vestă, poate să fie maiou antiglonț.

Ceea ce este foarte bine în timp este că liderii principalelor țări europene au văzut dezastrul războiului generat de Rusia în mod neprovocat. Și văzând acel dezastru și-au putut imagina cu ușurință dezastrul umanitar declanșat de război".

Citeste si: Reacția dură a rușilor după vizitele oficialilor europeni în capitala Ucrainei: „Mâncătorii de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul. Fără folos”

În luna aprlie, Florin Cîțu a vizitat Kievul iar în cazul său vesta antiglonț era una destul de vizibilă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Era o vestă de purtat pe sub hanorac, era o vestă albă. Vestele negre au şi tot felul de buzunare. Era o vestă albă de pus pe sub haine. Cred că atunci poate hanoracul era mai strâmt şi, de aceea, se vedea. Sunt veste de interior şi veste de exterior. Colegii de la SPP sunt cei care mi-au dat vesta, aşa că puteţi să îi întrebaţi, dar am dat-o jos după ce am plecat din zona aceea”, a explicat Florin Cîţu.

Florin Cîțu a vorbit despre starea de tensiune din Ucraina

„Când ieşi din Kiev sentimentul este bizar, pentru că toată lumea este în alertă tot timpul, lumea este încă în alertă. Sunt puncte de control şi chiar dacă erai cu coloană oficială, totuşi se uitau foarte atent la fiecare. Plus că s-au verificat documente foarte atent şi la intrarea şi ieşirea din Ucraina.

Citeste si: Klaus Iohannis, vizită în Ucraina

Până la urmă, există acest sentiment, dar e bine că oamenii găsesc puterea să meargă mai departe. Am văzut cafenele, restaurante care erau deschise. Repet. Acest congres pe care l-a ţinut preşedintele Zelenski este un semnal foarte important pentru comunitatea internaţională, pentru că acum trebuie să ne concentrăm pe reconstrucţia Ucrainei”, a explicat Cîţu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si