Situatie dramatica pentru Mihai A., un baiat de 13 ani, care are nevoie de 10.000 lire sterline pentru a urma un tratament intr-o clinica din Germania. Baiatul sufera de cancer, boala pe care medicii i-au descoperit-o in 2015 si a fost operat in Romania, insa are nevoie de un tratament complex, de 6 luni la clinica RWTH Aachen, acolo unde i se va face radioterapie, citostatice, operatie de reconstructie (familia a reusit sa deduca costurile acestei intreventii prin formularul S2) dar si un tratament cu celule stem pe care, de asemenea, familia incearca sa-l obtina gratuit de la Ministerul Sanatatii.

Banii pe care familia micutului inceraca sa-i stranga ar merge insa spre costurile tratamentului de tip ambulatoriu, unde nu sunt asigurate cazarea, mancarea si transportul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mihai A. Este un fost pacient al medicului Gheorghe Burnei. Acesta, spune familia, l-ar fi operat si i-ar fi implantat o proteza inventata de el, iar in urma intreventiei a ramas cu un picior mai scurt cu 4 cm decat celalalt. Mi-a zis ca mor, ca nu mai traiesc mai mult de un an sau doi”, a povestit baiatul pentru Stirile Kanal D, in urma cu un an.

Cine vrea sa-l ajute pe Mihai o poate face accesand acest link.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si