Close sidebar
Close sidebar

Fost pacient al doctorului Burnei, care sufera si de cancer, are nevoie de ajutor! Cum poti sa-l ajuti pe Mihai

Un baietel de 13 ani, fost pacient al medicului Gheorghe Burnei, care insa sufera si de cancer, strange bani pentru un tratament in Germania.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Situatie dramatica pentru Mihai A., un baiat de 13 ani, care are nevoie de 10.000 lire sterline pentru a urma un tratament intr-o clinica din Germania. Baiatul sufera de cancer, boala pe care medicii i-au descoperit-o in 2015 si a fost operat in Romania, insa are nevoie de un tratament complex, de 6 luni la clinica RWTH Aachen, acolo unde i se va face radioterapie, citostatice, operatie de reconstructie (familia a reusit sa deduca costurile acestei intreventii prin formularul S2) dar si un tratament cu celule stem pe care, de asemenea, familia incearca sa-l obtina gratuit de la Ministerul Sanatatii.

Banii pe care familia micutului inceraca sa-i stranga ar merge insa spre costurile tratamentului de tip ambulatoriu, unde nu sunt asigurate cazarea, mancarea si transportul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mihai A. Este un fost pacient al medicului Gheorghe Burnei. Acesta, spune familia, l-ar fi operat si i-ar fi implantat o proteza inventata de el, iar in urma intreventiei a ramas cu un picior mai scurt cu 4 cm decat celalalt. Mi-a zis ca mor, ca nu mai traiesc mai mult de un an sau doi”, a povestit baiatul pentru Stirile Kanal D, in urma cu un an.

Cine vrea sa-l ajute pe Mihai o poate face accesand acest link.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI