Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Craiova, a fost depistat un bărbat de 33 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic.

Citeste si: VIDEO| Pedofilul din Călărași, analizat de psihologi. Ar fi avut un complice

“Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa citată menţionează că bărbatul respectiv era angajat ca agent de ordine publică în cadrul Secţiei 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante în cazul copiilor din Călărași, răpiţi şi sechestraţi. Micuții ar fi fost agresați sexual

Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an, au mai spus reprezentanţii IPJ Dolj. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Dolj a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Foto: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si