Fostul agent de Poliție judiciară din București prins în flagrant când primea 10.000 de euro de la o femeie căreia i-a promis că va determina funcționari publici să faciliteze obținerea frauduloasă, de către aceasta şi fratele ei, a permiselor de conducere a fost trimis în judecată de DNA.

Citește și: VIDEO- Drogurile din penitenciare, depistate de câinii polițiști

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție- Secția de Combatere a Corupției au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Victor-Daniel Popescu, la data faptei agent de poliţie judiciară în cadrul

Direcției Generale de Politie a Municipiului București (D.G.P.M.B.)- Secția 21, pentru trafic de influență.

Ce au anunțat autoritățile

„La data de 14 martie 2023, inculpatul Popescu Victor-Daniel, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 15.000 de euro pentru a-şi trafica influenţa pe care ar fi pretins că o are asupra unor funcţionari publici, însărcinaţi cu eliberarea permiselor de conducere, promițând cu aceeași ocazie că îi va determina pe aceştia să faciliteze obţinerea în mod fraudulos, de către aceasta şi fratele ei, a documentelor respective”, arată DNA, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Escrocul din Uber: un șofer s-a dat drept comisar la Antidrog pentru a păcăli fete tinere

Astfel, în 15 martie, Popescu ar fi primit de la persoana respectivă suma de 10.000 de euro, reprezentând o primă tranşă din suma pretinsă iniţial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Citește și: Percheziții în Timiș şi Caraş-Severin, la o grupare care se ocupa cu traficul de migranţi

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsura preventivă dispusă.

Citește și: Percheziții în Bihor! 30 de persoane sunt suspectate că au înscenat accidente rutiere pentru a încasa asigurări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si