Dorel Onaca, un fost scafandru, a intrat in politica inca din anii '90, cand a activat in PRM. Ulterior, Onaca a devenit senator PSD, pentru ca in prezent sa figureze in partidul lui Traian Basescu, PMP, fiind unul dintre oamenii de incredere ai fostului presedinte al tarii din perioada referendumului de suspendare a acestuia, cand i-a pus la dispozitie un imobil pentru sediul de campanie. Onaca a candidat si pentru un loc in Senat, la recentele alegeri parlamentare, motiv pentru care si-a actualizat declaratia de avere.

Din document reiese ca Onaca are un teren si o casa de vacanta la Mamaia, un apartament in Constanta si altul la Bucuresti. Onaca detine si 1 kilogram de bijuterii, a caror valoare a estimat-o la 25.000 de euro.
Rubrica datoriilor este impresionanta, suma totala fiind de aproximativ 600.000 de euro. La venituri, Onaca a completat 40.000 de lei castigati ca avocat, dar si 335.000 de euro incasati ca persoana fizica, la Munchen, prin cesiunea unor parti sociale. Acum aproape 10 ani, presa economica il credita pe Onaca cu o avere de 15-17 milioane de euro, dezvaluind despre acesta ca are peste 10.000 mp de plaja concesionata in Eforie Sud si un hotel de trei stele cu 70 de camere.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si