Alely Hernandez, fostă concurentă de la Exatlon Mexic, a trăit pe viu momentele în care Iulian şi Ana s-au văzut prima oară. Se întâmpla în a doua săptămână de la intrarea lui Iulian la Exatlon, iar după o înfrângere a naţionalei României, cele două echipe s-au strâns şi au încins un dans. Asta este ceea ce s-a văzut la televizor.

Ceea ce nu s-a văzut este că întâlnirea lui Iulian cu Ana Laura a fost cu adevărat una electrică.

”Au dansat, se vedea că se simt foarte bine împreună. Apoi el i-a dat banderola lui albastră care era înfăşurată pe mână şi i-a făcut o declaraţie de dragoste. ”Toma mi amor” (Păstrează dragostea mea) i-a spus Iulian, iar Ana Laura a luat cu ea banderola”, a povestit Alely într-un live pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Toţi cei prezenţi, de la echipe la staff-ul tehnic, a realizat că între cei doi e mai mult decât un flirt. ” Aici este dragoste”, au izbucnit cei din echipa Mexicului, care în zilele următoare au făcut multe glume la adresa colegei lor de 19 ani care părea că s-a aprins după românul nostru.
”Iulian merge cu noi în Mexic”, au mai spus Războinicele mexicance.

Şi Iulian le-a vorbit de multe ori colegilor lui despre Ana Laura, despre care a spus că ar corespunde din toate punctele de vedere modelului lui de iubită. Cei doi s-au reîntâlnit la restaurant, după un meci al României cu Mexic, şi nu s-au scăpat din ochi toată seara. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si