Close sidebar
Close sidebar

Fosta iubita a lui Andrei Placinta face studii inalte in Belgia! Delia a fost batuta crunt de baiatul senatoarei, motiv pentru care acesta a ajuns la inchisoare

Delia, fosta iubita a lui Andrei Placinta, isi desavarseste studiile in Belgia.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Numele lui Andrei Placinta a revenit in prim-plan dupa ce site-ul stirilekanald.ro a dezvaluit ca fiul fostului senator Sorina Placinta lucreaza ca traducator la Curtea de Apel Galati, la putin timp dupa ce a iesit din inchisoare. Andrei Placinte fusese condamnat, in toamna lui 2013, la patru ani si jumatate de inchisoare, pentru tentativa de omor si ultraj, pentru un incident petrecut in 2010.

“In seara de 6 decembrie 2010, pe fondul unor neintelegeri cu partea vatamata H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului partii vatamate, pe care l-a deteriorat, in sensul ca i-a indoit capota si i-a spart luneta”, s-a aratat in rechizitoriu. Ulterior, Placinta s-a urcat la volanul masinii sale si l-a calcat pe un trecator ce incercase sa aplaneze conflictul. Victima lui Placinta era iubita acestuia de atunci, Delia Iulia Harabula.
Ea nu a mai stat mult in Romania dupa incident.
Delia a absolvit ASE-ul, dar si Dreptul, apoi a aplicat pentru o bursa de o jumatate de an la o universitate din Lituania. Ulterior, ea s-a inscris la cursurile unei prestigioase facultati din Belgia, Katholieke Universiteit Leuven, unde cursurile se tin in flamanda si in engleza.
Fosta iubita a lui Placinta a atins un nivel inalt, figurand pe site-ul facultatii ca unul dintre cei care au condus o echipa de studenti la un concurs international.
Delia este foarte discreta dupa incidentul de acum aproape 6 ani, singura ei fotografie de pe site-urile de socializare fiind una in care nu isi arata figura.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI